Geboorte2

Geboortewerk

Verreweg het grootste deel van ons gedrag en onze emoties die we als volwassene hebben, valt terug te voeren op de manier waarop ons leven bij conceptie ontstond, hoe ons leven in de baarmoeder eruitzag, en hoe we geboren zijn.” – Anna Verwaal

Wat is het:

“Als je in de buik van de moeder zit en in de periode vlak daarna, dan heb je nog geen toegang tot het cognitieve brein. Maar alle gevoelens en emoties zijn wel opgeslagen in de cellen. Dat geeft een imprint in je lichaam. Via lichaamswerk kun je toegang krijgen tot die imprint , die opgeslagen herinneringen. Door middel van lichaamswerk ontstaat er een andere imprint en wordt de beweging afgemaakt. Je krijgt meer bewustzijn, meer begrip en compassie over wat er met je gebeurd is en waarom je daar nog steeds last van hebt in je volwassen leven. ”  Veel thema's in het latere leven kunnen een relatie hebben met je zwangerschap en geboorte. 

Herken je je in: 

Een gevoel niet gewenst te zijn, altijd het gevoel hebben dat je te veel bent. Of dat je moeite hebt om je ergens thuis te voelen, geen bestaansrecht hebt.

Als je geboren wordt met een keizersnede heb je soms de overtuiging iets niet te  kunnen, omdat je de geboortebeweging niet af hebt kunnen maken. Zo zijn er veel signalen waaruit je kunt aflezen dat die misschien iets te maken hebben met de periode rond zwangerschap en bevalling.. 

Meer informatie:

Je wordt begeleid door Margo Bolenius,  https://www.bolenius.nu/  en Francis Welten gedurende een 2,5 uur durende sessie. Voorafgaand krijg je een  vragenlijst met vragen over je geboorte  en evt intakegesprek.

Je kunt de vragenlijst hier invullen:  https://forms.gle/WATvkL4R46CTpDP16 

Data 2023: woensdag 22 november 9.30u en vrijdag 15 december 9.30u
Data 2024: vrijdag 12, 19 en 26 januari 9.30u

Locatie: St Jozeflaan 4 Smakt 

Investering: € 280,-

Resultaat:Je voelt meer ruimte en een eigen plek  voor jezelf, voelt je welkom, meer compassie voor jezelf, verbeterd zelfbeeld, je kan  je eigen tempo volgen. 

Je lijf leven, praktijk voor lichaamgerichte therapie, Francis Welten