Waarom speciaal voor vrouwen?

Individueel werk

In mijn praktijk werk ik veel met vrouwen die problemen hebben rond sexualiteit, geen zin hebben in sex, pijn bij het vrijen, te gespannen bekkenbodem, overgangsklachten, vaginisme, misbruik.
Al deze klachten hebben vaak tot gevolg dat er verkrampingen en spanningen zijn rond het bekken, billen, en buik,en/ of dat er weinig, of geen contact is ,het is koud, wordt niet gevoeld.    

Door diepe aanraking van buik en bekken,  komen verkrampingen en spanningen vrij, en daarmee ook gevoelens  van pijn, angst, of  woede,  die daarin vastgehouden worden. Er komt weer verbinding , contact en doorstroming. Dat geeft een gevoel van veiligheid en bodem,  in het bekkengebied.  Het wordt meer voelbaar, en daardoor meer van jezelf.

Voor wie?

Als je je onzeker voelt over jezelf, geen bodem voelt;
Als je spanningsklachten heb, het moeilijk vindt om je eigen plek in te nemen, geen of weinig contact hebt met je buik en bekken, moeite hebt met je sexualiteit, en daar niet van kan genieten of pijn hebt bij het vrijen of overgangsklachten hebt.

Groepen

Ik geef ook workshops voor vrouwen waarin in een kleine groep gewerkt wordt met deze problematiek, met veel praktische oefeningen, aanraking, massage, informatie en delen. In een groep werken geeft herkenning, erkenning en steun. 

Workshop voor vrouwen: Ontspannen en vrij genieten van je sexualiteit op 15 april van 10.00 tot 17.00 in Cordium , De Ruyterstraat 65 Nijmegen. 

Wat gaan we doen: Praktische kennis, korte eenvoudige lichaamsgerichte oefeningen, je krijgt antwoord op al je vragen over je eigen vrouwelijke sexualiteit. Zachtheid en plezier staan centraal. Wat kun je verwachten: je ontspannen voelen, stevig , krachtig en in contact met je hele lichaam.  Je ervaart sprankeling en je levensenergie gaat stromen. Je weet wat je nodig hebt om meer van je sexualiteit te genieten. Kosten 110 euro incl. lunch. 
Deze workshop geef ik samen met Jacqueline van de Bilt, coach , gespecialiseerd in stress gerelateerde klachten en pijn bij het vrijen. schrijfster van het boek "Overwin je vaginisme".   www.sunniva.nl.
Voor meer informatie, zie de flyer.

Mocht je geïnteresseerd zijn , en je aan willen melden kun je dat natuurlijk laten weten.

Doorlopende therapiegroep voor vrouwen  “Lust in je leven, lust in je lijf”
In samenwerking  met Tanja Konig (Core Energetisch Therapeut, Registerpsycholoog NIP).
Op zondag 21 januari 2018 van 10.00 tot 17.00 start een nieuwe groep, daarna komt de groep tweewekelijks op maandagavond vanaf 22 januari van 19.00 tot 21.30 uur bij elkaar. Voor meer informatie zie flyer.

Je lijf leven, praktijk voor lichaamgerichte therapie, Francis Welten