Waarom speciaal voor vrouwen?

Individueel werk

In mijn praktijk werk ik veel met vrouwen die problemen hebben rond sexualiteit, geen zin hebben in sex, pijn bij het vrijen, te gespannen bekkenbodem, overgangsklachten, vaginisme, misbruik.
Al deze klachten hebben vaak tot gevolg dat er verkrampingen en spanningen zijn rond het bekken, billen, en buik,en/ of dat er weinig, of geen contact is ,het is koud, wordt niet gevoeld.    

Door diepe aanraking van buik en bekken,  komen verkrampingen en spanningen vrij, en daarmee ook gevoelens  van pijn, angst, of  woede,  die daarin vastgehouden worden. Er komt weer verbinding , contact en doorstroming. Dat geeft een gevoel van veiligheid en bodem,  in het bekkengebied.  Het wordt meer voelbaar, en daardoor meer van jezelf.

Voor wie?

Als je je onzeker voelt over jezelf, geen bodem voelt;
Als je spanningsklachten heb, het moeilijk vindt om je eigen plek in te nemen, geen of weinig contact hebt met je buik en bekken, moeite hebt met je sexualiteit, en daar niet van kan genieten of pijn hebt bij het vrijen of overgangsklachten hebt.

Groepen

Ik geef ook workshops voor vrouwen waarin in een kleine groep gewerkt wordt met deze problematiek, met veel praktische oefeningen, aanraking, massage, informatie en delen. In een groep werken geeft herkenning, erkenning en steun. 

Doorlopende therapiegroep voor vrouwen  “Lust in je leven, lust in je lijf”
In samenwerking  met Tanja Konig (Core Energetisch Therapeut, Registerpsycholoog NIP).
Op zondag 20 september 2020 van 10.00 tot 17.00 start een nieuwe groep, daarna komt de groep tweewekelijks op maandagavond vanaf 21 september van 19.00 tot 21.30 uur bij elkaar. Het is een doorlopende groep, elk half jaar kun je instappen, in september en januari, of uitstappen, december en juni. We starten met een hele zondag, daarna om de week op maandagavond van 19.00 tot 21.30. In totaal 10 tot 12 dagdelen. 

https://www.cordium.nl/vrouwengroep-lust-in-je-leven-lust-in-je-lijf/

Vrije vrouwenavond 8 juni 2020

https://www.cordium.nl/event/vrije-vrouwenavond-lust-in-je-leven-lust-in-je-lijf/

Je lijf leven, praktijk voor lichaamgerichte therapie, Francis Welten